Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá modelka Micaela Schaefer (40), která se mimo jiné proslavila tím, že se pravidelně svlékala na podporu německých fotbalových reprezentantů, o sobě po delší době dala opět vědět.

Tentokrát se obnažovala u své oblíbené pamětihodnosti, Braniborské brány v Berlíně. Micaela pózovala nahoře bez s pivem a klobásou, aby upozornila na pivní festival Oktoberfest. Kovaná bruneta se pro tuto příležitost nechala obarvit na blond.

Téměř nahá modelka zpestřila turistům odpolední procházku po městě a ihned vzbudila pozdvižení, na které je ostatně zvyklá. Vyzývavá silikonka se objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother. Prsatá Němka se dále honosí titulem Miss Ostdeutschland a na svém kontě má i vítězství v anketě pánského časopisu Miss Maxim a lechtivé fotky pro pánský časopis Playboy.

Protože je to velká sportovní fanynka, rozhodla se nahotou podporovat německé fotbalisty a olympioniky, což ji proslavilo po celém Německu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám