Hlavní obsah
Článek

Existuje jazyk, který dokáže lidi hypnotizovat a programovat. Kdo ho zná, je nebezpečně přesvědčivý a vlivný. Tento jazyk by měl být zakázaný.

Emailový kurz Zakázaný jazyk odtajňuje. Máte jen 24 hodin na to, abyste ho získali.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podnikatel a kouč Jan Patrman vytvořil výjimečný online kurz Zakázaný jazyk. Kurz odtajňuje hypnotické vzorce a psychologii vlivu. Objevte 52 jazykových vzorců, které hypnotizují podvědomí. Získat ho můžete za 820 Kč.

Přesvědčiví lidé mají výhodu oproti těm, kteří to neumí. Přesvědčiví lidé = úspěšnější

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejznámější kouzelník David Copperfield řekl: „Principy iluzí jsou stále stejné, kouzelník je ale musí umět prodat.“ Tím se odlišují úspěšní od neúspěšných. Podívejte se na ty, kteří nic neumí, ale přesto jsou úspěšní. Tito lidé umí ostatní přesvědčit, umí prodat a nadchnout. Zakázaný jazyk vás naučí, jak lidi přesvědčit, nadchnout a jak dobře prodat.

Manipulují s vámi. Braňte se manipulačním technikám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Psychologické studie potvrzují, že všichni lidé podléhají manipulaci. Proč? Nepoznají, kdy je s nimi manipulováno. Na rozdíl od prodejců neznají manipulativní techniky. Abyste se ubránili manipulativním technikám, musíte je nejdříve poznat. Registrujte se a braňte se.

Online kurz + 52 principů z psychologie vlivu + celoroční kurz + nejefektivnější forma učení + ukázka zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Získáte: (I.) 52 přesvědčovacích vzorců, frází a principů psychologie vlivu. (II.) Nejefektivnější a časově nenáročný způsob studia. (III.) Celoroční trénink, který vám zůstane a ke kterému se na rozdíl od jiných školení můžete vrátit bez další investice.

Další články

Načítám