Hlavní obsah
Článek

Jitka Schneiderová (51) vstoupila do soutěže StarDance s velkým nadšením a lví podíl na něm má její taneční partner Marek Dědík (40). I tak ale zažívají těžké chvíle.

„Máme tolik práce, že jsme rádi, že je nám spolu dobře. S tanečním partnerem totiž strávíte spoustu času,” rozplývá se jedna z nejobsazovanějších českých hereček. „Když jsem Jitku poprvé uviděl, věděl jsem, že to bude sedět dohromady,” přitakává Dědík, který před pěti lety doprovázel na tanečním parketu herečku Veroniku Žilkovou.

Během tréninků to ale rozhodně není pokaždé zalité sluncem. „Občas ho kopnu do lýtka, což nečeká, protože to profesionální tanečnice moc nedělají,” směje se Schneiderová. Dalším úskalím je vyčerpanost. „Přijdu na trénink a třeba si stěžuju, jak jsem unavená. První půl hodinu mám problém a nabádám partnera, že to vezmeme technicky,” přiznává se Jitka.

Dalo by se předpokládat, že to, co umělkyně Jitčina formátu nezvládne zatancovat, tak dožene svým hereckým projevem. Je to tak? „Marek mi pořád říká, že když popletu kroky, tak to dohraju. Já mám ale pocit, že budu v takové křeči, že nebudu vědět, co mám procítit a hrát,” říká Schneiderová a jedním dechem dodává: „Ještě máme měsíc na trénování, tak si to schováváme na závěr.”

Reklama

Další články

Načítám