Hlavní obsah
Článek

Marie Doležalová je známou herečkou, velmi úspěšná je ale i v psaném projevu, se svým blogem Kafe a cigárko zvítězila v soutěži Magnesia Litera. Ve svém internetovém deníčku se pravidelně svěřuje i se zážitky z tréninků na soutěž StarDance.

„Svěřuju se tam, jak mi to jde, teda spíš nejde. Pomáhá mi to, protože se můžu vypsat z pocitů, které kolem toho mám. Já toho mám vždycky spoustu k řešení,” říká Marie, která vnímá své čtenáře jako rodinu. „Mám tam komunitku lidí, kteří mě podporují. Vždycky se jim svěřím, jak mi to nejde a oni mi píšou, že mi to půjde a že mi fandí. Je to taková moje další rodina kromě mé skutečné rodiny, která mě taky podporuje.”

Ve StarDance většinou dochází mezi páry k setkání dvou rozdílných světů, populární herečka, známá z filmu Pusinky a seriálů Ordinace v růžové zahradě, Comeback či Vyprávěj, má ale se svým partnerem Markem Zelinkou společného víc, než by se dalo přepokládat. Zelinka je totiž sám herec. Vystudoval pantomimu na HAMU v Praze, ve svých představeních vystupuje například s balančním žebříkem, a natočil také několik studentských filmů a reklam.

Tanečník poutá pozornost svým vzhledem, hlavně pak nepřehlédnutelným knírkem, kvůli kterému vypadá jako sňatkový podvodník. „Marek se mi líbí, protože je zajímavý typ. Chtěli bychom náš tanec vést zajímavým směrem v podobě scénky, protože já jsem herečka a on je herec. Říkala jsem si, že on bude vypadat skvěle ve všech ulítlých kostýmech,” směje se Doležalová.

Partnerovy vousy tedy vnímá jako přednost. „Ty vousy si musí nechat, to je podmínka toho, aby se mnou zůstal v soutěži,” dodává s úsměvem Marie Doležalová.

Reklama

Další články

Načítám