Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou a moderátorkou Danielou Šinkorovou (51) jsme se střetli na jedné párty zrovna v den, kdy se na sociální síti hodně rozebíralo její líčení. Všem připadalo přehnané. A také překvapilo, že si svůj až divadelní make-up dělá sama. Tak jsme na tohle téma zavedli s Dankou řeč.

"V soukromí se líčím sama, to je pravda. Ale v televizi mě líčí celý tým našich maskérek. Ale do divadla, nebo když točím nějakou televizi, se také líčím sama. Mám to tak naučené, protože jsem hrozně netrpělivá osoba. A mám potíže sedět na místě bez hnutí déle než pět a půl minuty," vysvětlovala.

A proč se líčí tolik? Na večírku TopStaru jsme v restauraci ani na přilehlé vinici nepotkali žádnou ženu, která by měla tak výrazný make-up jako ona. "Mně to nevadí. Snažím se chodit z domu tak, jak se já cítím nejlépe, a líčení mě baví. Jsem úplně v pohodě. Když to někomu připadá moc, může se dívat na spoustu jiných krásných žen kolem," krčila rameny.

I když to vypadá, že vypotřebovala zásoby obchodu barvy laky na několik měsíců, líčení Daniele trvá relativně krátkou dobu. "Podle toho, jak moc spěchám. Od patnácti minut do tři čtvrtě hodiny. Dneska to bylo zrovna rychlejší. Řekla bych sedmnáct a půl minuty," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám