Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Čechách její tvář není příliš známá, v zahraničí patří ale ke špičce ve svém oboru. Magdalena Langrová odstartovala svou kariéru exkluzivní přehlídkou pro italský módní dům Prada a od té doby jde strmě vzhůru. Rodačka ze Žamberka velmi často fotí pro různé mutace časopisu Vogue, pracovala pro nejznámější módní domy jako Calvin Klein, Balenciaga, Valentino, Givenchy, Dolce&Gabbana, Chanel nebo Armani a během své spolupráce pro Dior se stala oblíbenkyní současného kreativního ředitele Rafa Simonse.

Dalo by se říct, že by stačilo, kdyby Magda sázela pouze na svůj vzhled, ale opak je pravdou. Podmínkou jejích rodičů bylo, aby dodělala v řádném termínu maturitu, a teď jim udělala radost tím, že začala studovat na vysoké škole. A ne jen tak ledajaké. „Začala jsem studovat v Londýně právo,” říká Magda, která si je vědoma toho, že vzdělání je základ.

„Myslím si, že je vždycky dobře, když má modelka plán B a nějaká zadní vrátka. Vždycky jsem se chtěla vrátit ke studiu, dostala jsem výbornou šanci. Pro každého je dobře se vzdělávat, protože jen tak se člověk posunuje a stává se lepším člověkem,” říká Magda a dodává: „Krása taky někdy uvadne.”

Magdinou motivací je jistě i její dlouholetý partner, který studuje medicínu.

Reklama

Další články

Načítám