Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zastihl vás přicházející podzim nepřipravenou? Ráno se třesete v sandálech a letních šatečkách a říkáte si, že je třeba už opravdu vytáhnout podzimní kousky ze dna skříně? Nebojte se, nejste v tom sama. A zatímco budete hledat, co že se to tenhle podzim bude nosit, poradíme vám, jaké trendy ovládnou svět spodního prádla.

Dvě mouchy jednou ranou: Svěží vítr v šatníku a nově nabyté sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena by si jednou za čas měla udělat radost něčím novým na sebe. Hned se totiž cítí sebejistěji a díky tomu také na své okolí tak působí. A nic vám sebevědomí nezvedne tak jako nový kousek v prádelníku. Podívejte se na největší podzimní hitovky ze světa spodního prádla, udělejte si radost a okouzlete své okolí svým novým já!

Jako krásná nevěsta se můžete cítit každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svatební sezóna je u konce. To ale neznamená, že odzvonilo i bílé barvě, saténu a tylu. Důkazem je podprsenka Waves. Unikátní střih Half Bardot je navržen tak, aby co nejvíce zdůraznil vaše přednosti. Skvěle se nosí a podpírá prsa zespodu, čímž smyslně zdůrazní horní linii ňader. Tu navíc zakulatí díky dvěma svislým švům. Tento na pohled oslňující kousek je tak jako dělaný do větších výstřihů. A to, že se v něm budete cítit jako princezna, snad není třeba zdůrazňovat.

Podlehněte krajkovému trendu a zdůrazněte svou něžnou stránku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka byla v kurzu celé léto. A na výsluní zůstává! Dokonale zdůrazní vaši křehkost, jemnost a romantickou duši. A krajková Push-Upka Ice zdůrazní také váš dekolt! Luxusně zpracovaná podprsenka s detailně vyšívanou krajkou na první pohled zaujme širokým celokrajkovým obvodem, který tvoří korzetový efekt. Tahle kráska je celá potažená nejjemnější vyšívanou krajkou a nejde se v ní cítit jinak než božsky. Dokonalá je pod průsvitnou halenkou!

Podprsenka pro každý den musí být obyčejná? Ale kdepak!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když vybíráte spodní prádlo, hledíte hlavně na pohodlný střih a praktičnost? A co takhle zkusit jednou sáhnout po zábavnější variantě? Propracovaná vyztužená podprsenka Josefína má vše, co od praktické každodenní podprsenky čekáte – padnoucí střih, na dotek příjemné materiály, dokonalé pohodlí. A navíc je vše jen ne nudná! Jemná krajka, květinová výšivka a růžovo-modrá kombinace – to je kousek, který vám každé ráno vykouzlí úsměv na tváři. A navíc vám bude slušet a zaručeně sedět!

Barva zralých švestek: Podzimní trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tmavě fialová barva ovládla přehlídková mola podzimních kolekcí. A stejně dobře jako na kabátě vypadá také na spodním prádle. V kombinaci s krémovou krajkou a drobnými bílými puntíčky jí to neobvykle sluší. Push-Upka Italika nesmí chybět v žádném prádelníku módní znalkyně, která touží po oživení. Pohodlný střih navíc vytváří pěkně modelovaný dekolt a ještě opticky poprsí zvětší. Co víc si od podprsenky přát?

Další články

Načítám