Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Voříšková (34) momentálně společně se svým expřítelem Kryštofem Hádkem (42) natáčí historický film Hlas pro římského krále. Od role manželky Karla IV. si však ráda odpočine, a tak společně s hereckými kolegyněmi Klárou Issovou a Eliškou Křenkovou nechyběla na jedné z módních přehlídek, které se konaly v rámci pražského fashion weeku.

Sklenky sektu však udělaly své a herečka na přehlídce vyrušovala nekontrolovatelnými výbuchy smíchu a poznámkami adresovanými modelkám a modelům. Kolegyně jí zdatně sekundovaly, a tak si raději o přestávce přesedly do poslední řady, kde herečky v zábavě nerušeně pokračovaly.

Voříšková měla posléze problémy s rovnováhou, ale na tanec, který letos v červnu předvedla po premiéře filmu Všiváci, to ještě nemělo. Tehdy společensky unavená herečka sundala střevíce a bosá skotačila kolem kolegů, které dokonce několikrát počastovala dobře mířenými kopy.

Reklama

Další články

Načítám