Hlavní obsah
Článek

V době své největší slávy pracovala pro přední světové módní domy a objevovala se na lesklých obálkách módních časopisů po celém světě. Nyní si topmodelka Pavlína Němcová (52) užívá pohled na přehlídkové molo z první řady hlediště. Na zahájení Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku jsme se jí ptali, jestli jí to není líto.

„Předvádění mám už za sebou. To už ráda nechám těm krásným mladým holkám, které k tomu patří. Jsem ráda, že sedím a koukám,” s nehranou upřímností v hlase uvedla Pavlína Němcová.

Úspěšná česká kráska, která se namísto modelingu už spíše věnuje herectví a navrhování šperků, samozřejmě v některých případech s o generaci mladšími kolegyněmi na mole soucítí. „Někdy se mi to vrátí do mých let kariéry. Pamatuju si, jak jsou holky nervózní,” říká.

Pavlína Němcová vyrazila v rámci týdne módy na několik přehlídek. Nenechala si ujít módní show Jakuba Polanky či Michaela Kováčika. „Čeští návrháři jsou vynikající. Jsem ráda, že mohou ukázat svou tvorbu. Myslím, že to umíme,” říká Pavlíně Němcová.

Reklama

Další články

Načítám