Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) už brzy vpluje na taneční parket, aby před televizními kamerami ve StarDance VII předvedl, co se na lekcích s krásnou Katarinou Štumpfovou naučil. Předtím se ale musel ukázat jejímu klukovi a své přítelkyni Monice Koblížkové zase představil potenciální konkurentku v podobě půvabné Slovenky. „Bylo to rozumné politické rozhodnutí,“ říká.

„Když tančím, lidé se smějí, což nevím, jestli je dobře. A jsem určitě lepší zpěvák než tanečník. Ale nebojím se výzvy, takže když mi to nabídli, řekl jsem si, že se ještě něco nového snad dokážu naučit. Mám respekt před lidmi, kteří něco dokážou. Snad od nich něco odkoukám. Pilně trénuju, je to velmi vyčerpávající. Úspěšný výsledek není zaručen,“ říká sebekriticky s tím, že Katarininy nohy už slušně poznaly jeho taneční mistrovství.

„Už jsem jí je párkrát pošlapal, to je pravda. A je krásná. Už jsme se vzájemně seznámili i se svými partnery, aby nedocházelo k žádným otazníkům. Uspořádali jsme společnou grilovačku. Ze společenského i politického hlediska to bylo správné rozhodnutí,“ tvrdí Leoš, který si netroufá odhadovat, jestli by mohl postoupit do finále.

„Můj cíl je dostat se ve StarDance do první desítky,“ dodal Mareš v legraci. V soutěži je totiž jen deset párů…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám