Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (52) je potřetí vdanou paní. V sobotu řekla  "Ano" svému příteli Josefu Pizingerovi na zahradě jejich domu v Říčanech. Vendula oblékla krásné šaty od své dvorní návrhářky Taťány Kovaříkové.

K oltáři ji vedl bývalý premiér Jan Fischer. "Nemám už rodiče, vedl mě místo tatínka. S jeho rodinou mám velmi úzký vztah," řekla Super.cz Vendula.

Na svatbě byla jen nejbližší rodina a přátelé. Nechyběli ani rodiče Pepy. S jeho maminkou, která byla léta její nejlepší kamarádkou, se rozkmotřily kdysi poté, co si Vendula začala s jejím synem. Nyní je zase všechno v naprostém pořádku. Za svědka šla Vendule nejlepší kamarádka Markéta Skopková.

Vendula září štěstím a věří, že svatba s Pepou je její poslední. A to si myslela, že se již nikdy vdávat nebude. Ani po tom netoužila. "Bylo to nečekané, přišlo to tak, jak mělo. Nechtěla jsem se vdávat, ale všechno přišlo tak nějak automaticky," dodala Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám