Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická Česká Miss Earth Monika Leová (32) je v poslední době už víc brána jako moderátorka, a tak si každé focení hodně užívá. Jinak tomu nebylo ani při focení podzimní a zimní vlasové kolekce nesoucí příznačný název In the woods.

„Dlouhou jsem nestála před objektivem. Takže jsem se opravdu moc těšila a práce mě moc bavila. A to i díky skvělému týmu, který u focení účesů byl,“ řekla usměvavá moderátorka zpráv na Primě.

Ta si během focení zapózovala také společně s vycpanými zvířaty, která byla součástí dekorace. To modelku trochu překvapilo. „Les znám a mám ho moc ráda. A bez mučení přiznávám, že mám tedy podstatně radši živá zvířata. Tady jsem to při focení přežila a v ruce držela i mrtvého ptáka, ale že by to bylo něco skvělého, to zase ne,“ vysvětluje Monika.

„O Monice jsme jako o modelce přemýšleli už dlouho. Moc mě baví její exotický vzhled a půvab. Ať se jí na hlavě vytvoří cokoliv, bude vypadat skvostně stejně tak jako v naší kolekci,“ pochvaluje si spolupráci kadeřník Honza Kořínek.

Změnu účesů si užívala i sama Leová. „Během focení jsem vyzkoušela mnoho účesů a z těch, co mi Honza vytvořil, se mi asi nejvíc líbilo to krátké mikádo. Já bych do krátkého sestřihu nikdy nešla, ale byla to pro mě příjemná změna,“ dodala modelka a moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám