Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Radka "Gypsy" Bangu jsme potkali na romské párty, kde patřil k největším hvězdám večera. Jinak se ale prý na takové večírky moc často nepodívá. A to ani co se vlastní rodiny týče.

"Opravdu na ně chodím jen zřídkakdy a ani nejsme moc zvaný, protože moje rodina je relativně velmi malá a pokud jde třeba o svatby, tak už jsme všichni ženatí. Všichni už mají i děti, já jsem poslední, kdo ještě dítě nemá," řekl nám Radek.

"Já se k tomu pořád nemám, své k tomu má co říct i manželka Veronika. Je jí teprve dvacet šest a řekli jsme si, že je ještě brzo a ještě jsme si neužili ten svět. Mě už je třiatřicet, a když vidím třeba synovce, taky si říkám, že už by byl pomalu čas do toho jít. A pak si zase řeknu, že je času dost," míní.

Z jak velké je sám rodiny? "Mám pouze tři sourozence, z toho jedno je dokonce dvojče, takže jsme čtyři. Ale šikovní," smál se. Sám by ale nechtěl ani tolik dětí. "Stačily by dvě. Jedno by bylo smutné, ale tři už by dělaly bordel. Já třeba vůbec nechápu, že to moje máma zvládala. Byli jsme strašní uličníci. Chudák máma," vzpomínal.

Průšvihů, které udělali, prý bylo nepřeberně. "Když nám bylo čtrnáct, tak jsme začali zkoušet alkohol. Bylo zrovna mistrovství světa v hokeji, a tak jsme šli, a někoho z nás napadlo, že si půjčíme vlajky, které visely na jednom hotelu a půjdeme fandit našemu týmu. Ovšem pochopili to jako krádež a zabásli nás. Policisté z toho nadšení nebyli, na služebně jsme si ještě zahráli karty, pak si pro nás přišla máma, dala nám přes držku a tím to skončilo," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám