Hlavní obsah
Článek

Americký herec Ryan Phillippe odjel se svou nedávno konečně přiznanou známostí do Mexika, kde se na několik dní usídlili v oblíbené turistické oblasti Cancún. Na jedné z tamních pláží si fešný čtyřicátník s o šestnáct let mladší partnerkou Paulinou vychutnávají slunce a mořské vlny.

O vztahu s půvabnou studentkou práv Paulinou Slagter se Phillippe rozpovídal teprve v dubnu, přestože dvojice je spolu již od roku 2011. „Je to vážné. Nejsem proti tomu se znovu oženit. Je úžasná. Když ji lidé spatří, často ji soudí, protože by mohla být modelkou, ale ona bude končit studia na univerzitě Stanford Law,“ prozradil herec v rozhlasovém rozhovoru Howardu Sternovi.

Herce si možná vybavíte z filmů jako Tajemství loňského léta nebo Klub 54, kdo by si ovšem nepamatoval především na zvláštní trojúhelník mezi zlomyslnou Kathryn, zpočátku sebestředným Sebastianem a nevinnou Annette ve filmu Velmi nebezpečné známosti. S tehdy čtyřiadvacetiletým Ryanem si zde zahrála ještě o rok mladší Reese Witherspoon, s níž se znal a zasnoubil ještě před natáčením. V roce 1999 se stala jeho manželkou, a navíc mu porodila dceru Avu Elizabeth a o čtyři roky později ještě syna Deacona. S modelku Alexis Knapp má Ryan ještě čtyřletou dceru Kailani.

Reklama

Další články

Načítám