Hlavní obsah
Článek

I když byl hlavní hvězdou křtu nové kuchařky televizní meteorit Ladislav Hruška (46), moderátorka Primy Veronika Sasková, po nedávné svatbě vlastně už Farářová, měla takový sympatický výstřih, že obdivnější pohledy než Láďa sklízela ona. Podívejte se sami a mrkněte na video!

„Jsem Farářova žena, dodržuju celibát už od pátku. Čím jsem starší, tím nosím výstřihy méně, ale dneska jsem ti chtěla udělat radost, tak jsem se rozhodla je vyvenčit. Strašný slovo,“ řekla vysmátě našemu reportérovi.

„Manžel nežárlí. Jsme spolu čtrnáct let. Ze začátku jsem to byla stoprocentně já, kdo žárlil, teď se to vyrovnalo. Dnes je to hlavně o respektu a toleranci,“ myslí si Veronika, která na Primě moderuje Miniduel.

Ze svatby má nejsilnější zážitek z posledního tance. „Bylo tam asi pět nejbližších lidí. Manžel mi řekl něco, co mě dostalo. Navenek působí silně, nedává emoce najevo, a najednou tam padlo, že jsem mu udělala nejkrásnější den v životě. U obřadu jsem nic nevnímala, jak to bylo hektické, slzičky byly spíš na konci,“ dodala s bláznivou myšlenkou, že odteď bude mít s manželem pouze platonický vztah. Vidíme, že u Farářů mají velký smysl pro humor…

Reklama

Další články

Načítám