Hlavní obsah
Článek

Táta musel sklízet brambory, bratr velel kuchyni, protože je profesionální kuchař, jen maminka dorazila a přivezla mu proslulou a léta nepranou kuchařskou čapku. Tak to dopadlo s nejbližšími televizního gurmánského a kutilského experimentátora Ladislava Hrušky (46) při jeho křtu nové kuchařky. Ten s úsměvem tvrdí, že se s bratrem kuchařem navzájem třískali!

Televizní hvězdička uvedla na trh svou novou knihu receptů Láďa Hruška se vrací paradoxně v Muzeu gastronomie a všichni samozřejmě čekají, jestli se jí prodá také tak ohromné množství, jako té předchozí (přes 400 tisíc výtisků).

„Nezajímají mě čísla, nezajímají mě peníze, ani nevím, kolik jich mám z jedné knížky. Zajímají mě sny, které mám, plním si je a plním je i ostatním,“ tvrdí Láďa. Od jiného by to znělo jako naučený příběh, ale protože Hrušku známe už léta, víme, že je to v tom nejlepším slova smyslu mimoň, který mluví naprosto upřímně.

Bratr si kupodivu po jeho náhlé popularitě nezměnil příjmení.

„Přestali jsme se mlátit, když jsem začal vařit. Od té doby, co vařím, máme velmi dobré vztahy, utužuje to rodinu. A v kuchařce je hodně receptů bráchy,“ pochlubil se Ládík.

Ten v novém pořadu Primy Vychytávky Ládi Hrušky, který začíná už první záříjovou neděli, bude nejen kuchtit, ale i kutit. A konečně uplatní to, co se naučil na vysoké škole.

„Jsem vystudovaný biolog. Mám za sebou také několik semestrů chovatelství, pěstitelství a zemědělství, takže se na to vrhnu v praxi. Při prvním natáčení jsem v zahradnictví musel upozornit, že sazeničky salátu jsou ve skutečnosti zelí,“ dodal Ladislav Hruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám