Hlavní obsah
Článek

O soukromí se většinou vůbec nerad vyjadřuje, na křtu nové kuchařky Ladislava Hrušky (46) byl ale Leoš Mareš (47) výborně naladěný (prý si dal skleničku v ranním vysílání v rádiu), proto aspoň trochu promluvil o své nové přítelkyni, se kterou byl na opulentní dovolené v Řecku. „Nebydlíme spolu, ale je nám hezky,“ řekl se zářivým úsměvem do kožené košile oděný Leoš.

Jeden z nejúspěšnějších a nejlépe placených moderátorů Česka (brzy bude už mít celotýdenní pořad s prvky talkshow na televizi Mňam) křest moderoval a tak se ho nešlo nezeptat na jeho zálibu ve vaření.

Prý doma nemá patnáct kuchařů, jak by si leckdo mohl myslet. „Vařit neumím. Tyhle manuální věci mi nebyly naděleny do kolébky. Chodím do restaurací, nebo jím, co mi kdo uvaří. Mám takový pocit, že žena, která je u mě, by tohle mohla zabezpečit. Holky sice říkají, že je sexy, když chlap vaří, což neumím. Nechávám se vydržovat jídlem,“ dodal rozzářeně s tím, že vařit mu začíná i jeho nová dívka.

„Je to ta slečna, která se mnou byla v Řecku. Probíhá nám to perfektně. Nebydlíme spolu, ale je nám spolu moc hezky,“ přiznal zamilovaně moderátor, který se na akci chtěl fotit jen s naším redaktorem, který se rázem stal nepřítelem číslo jedna pro všechny přítomné fotografy.

Mareš vzal moderování křtu Hrušky velmi rád.

„Také jsem patřil do skupiny posměváčků, my Češi takoví jsme. Úspěch knížky měl úžasný, na Vánoce jsem kupoval jako dárek asi pět výtisků. Bylo to jako fór, ale lidem kolem mě to udělalo opravdu radost. Také jsem tedy přispěl k úspěchu té knihy,“ dodal Mareš, který začíná vysílat svůj nový hodinový pořad čtrnáctého září po půl desáté večer.

Reklama

Další články

Načítám