Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zaručeně nejodvážnější model večera oblékla na vyhlášení soutěže Schwarzkopf Elite Model Look Zuzana Stráská. Aby taky ne, když si úspěšná česká topmodelka vybrala své šaty u značky La Perla, která se primárně specializuje na luxusní spodní prádlo.

„Já jsem chtěla něco extravagantního. Jsem modelka, o které by se dalo říct, že už je trošku v důchodu, tak jsem zvolila něco černého a více sexy. My, co už jsme ženy, si to můžeme dovolit,” zdůvodnila svou volbu Stráská, která vsadila na černou barvu a krajku.

Kromě toho, že vršek odvážně řešených šatů připomínal bandážové body, tak největší pozornost poutaly krajkové nohavice významně odhalující zadeček nositelky. „Jsem z toho trošku nervózní, ale myslím si, že na mole projdu rychle,” konejšila se sympatická blondýnka a jedním dechem uvedla: „Uvědomila jsem si, že už je to deset let, co jsem se objevila v této soutěži. Čím dál víc to vnímám tak, že sem jdeme mladé, začínající modelky podpořit.”

Reklama

Další články

Načítám