Hlavní obsah
Článek

Už popáté se na televizních obrazovkách vysílá show Česko Slovensko má talent. Ve druhém díle talentové show se diváci setkají se starými dobrými známými. Před čtyřmi lety se v Talentu představilo zábavné duo Karel a Karel.

Pánové se nechali pojmenovat podle dvojice řidičů z komedie Účastníci zájezdu a na pódiu řádili v šílených kostýmech. Dnes večer kluci nepředstoupí před porotu ve složení Lucie Bílá (57), Jaro Slávik (49), Jakub Prachař (40) a Diana Mórová (54) úplně sami. Společně s dalšími mladíky se předvedou v rámci laserové taneční Predators show.

A protože mají pánové zkušenosti se striptýzem i modelingem, přijde si zejména dámská část poroty opravdu na své. Laserová show za zvukového doprovodu Smetanovy skladby Vltava z cyklu Má vlast však samozřejmě nebyla to, co zejména Lucii Bílou přivedlo do varu.

Pánové se záhy svlékli a předvedli nefalšované striptýzové vystoupení! A když začali kroutit odhalenými zadky před porotou, řičelo už publikum nadšením. Jak je vidno, kreativitě se v nové řadě Talentu meze opravdu nekladou a soutěžící pořád mohou porotu překvapit neotřelým vystoupením.

Reklama

Další články

Načítám