Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňské sezóně uvedlo divadlo Studio DVA muzikál Evita a do jeho hlavní role obsadilo Moniku Absolonovou (47). Ta si však nyní vychutnává první těhotenství, a tak se na novou divadelní sezónu musel najít zástup. A našel se jeden z nejpovolanějších. Zpěvačka Radka Fišarová (46), která se divákům 17. září představí, totiž Evitu dávno zná - před patnácti roky (15 let od derniéry, pozn.) ji hrála v divadle Spirála. Radku do muzikálu doporučila přímo Monika.

„Dodnes se náročnosti Evity moc představení nevyrovnalo. Evita totiž není jen úžasná role, je to také zodpovědnost,“ říká k návratu k roli úspěšná zpěvačka, šansoniérka a muzikálová herečka, která si je vědoma, že to po Absolonové nebude mít jednoduché.

Na roli se však velice těší, pojetí pro ni bude zcela nové a svěží. „Monču jsem viděla v Evitě třikrát a rozhodně to pro mě bylo velice inspirativní. Tady jsem najednou viděla zcela nové pojetí. Jsem vcelku příznivec modernějších úprav a tato je obzvlášť povedená. Režie Ondřeje Sokola je originální, odlehčená a současná,“ říká Fišarová.

Reklama

Další články

Načítám