Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvák Harry Styles je naštvaný na své fanoušky. Tedy minimálně na jednu fanynku z Pensylvánie, která po něm hodila láhev s vodou. Britskou hvězdu zasáhla přímo do obličeje uprostřed písně. Jednadvacetiletý člen skupiny One Direction se otřepal a z pódia s rukou na tváři zmizel.

Britská čtyřka vystupovala v úterý 1. září večer v Lincoln Financial Filed ve Filadelfii. Láhev Harrymu přistála v obličeji během poslední písně Best Song Ever. Ihned poté, co dostal ránu, zakryl si tvář a utekl z pódia.

K útoku se přiznala jistá Hanna Cooke, která ale prvně svého činu vůbec nelitovala. Naopak se jí dotklo, že si jí zpěvák nevšiml. Na Twitteru k tomu napsala: „Omylem jsem ho zasáhla do obličeje a on si mě ani nevšiml, taková škoda!“ Zpěvákův manažer dívce vyhrožoval žalobou, pokud bude mít Harry po zásahu následky.

„Jak už jsem mnohokrát řekla, je mi to opravdu líto. Omluvila jsem se Harrymu a jeho rodině, že jsem provedla takovou trapnou a hloupou věc. Smála jsem se, protože jsem byla v šoku a nevěděla, co jinak dělat. Nikdy jsem mu nechtěla ublížit. Miluju Harryho celým svým srdcem a přísahám, že jsem se z toho cítila hrozně,“ popsala zpětně Cooke.

Stylesova matka do incidentu zasáhla, vyzvala všechny fanoušky, aby po zpěvácích neházeli předměty a byli rozumní, ale také aby neútočili na dívku otřesným stylem a nevyhrožovali jí hrubostí, fyzickým ublížením a smrtí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám