Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvítězili v konkurenci osmi tisíc uchazečů, kteří prošli celkem třinácti castingovými koly. Včera se patnáctileté Anetě Měšťanové a stejně starému Kristianu Černíkovi splnil sen a stali se vítězi finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look.

„Když vyhlásili výsledky, říkala jsem si, jestli je to opravdu mé jméno,” s nadšením a zároveň nevinností v hlase uvedla Měšťanová. Studentka gymnázia z Prahy vroucně touží po tom objevit se na přední obálce amerického magazínu Vogue. I přes svůj nízký věk si mezi světovými topmodelkami vybrala svůj vzor. „Velmi obdivuju Caru Delevingne,” říká Aneta, která byla mnohými hosty v sále díky svému výraznému obočí právě k britské modelce, zpěvačce a herečce přirovnávaná.

Od Kristiana Černíka jsme se dozvěděli, že o povolání modela snil už od dětství. „Vždycky jsem si rád dělal selfíčka a všichni v mém okolí mi říkali, ať to zkusím,” říká Kristian, který by jednou rád šel přehlídku italského módního domu Gucci. Kromě modelingu se ale patnáctiletý rodák z Dolních Chabrů pokouší prosadit i v herectví. „Jako můj největší životní úspěch považuju to, že jsem se dostal na Pražskou konzervatoř. Jsou tam super lidi, společnost a učitelé,” říká Kristian.

Vzhledem k jejich zapálení to vypadá, že to Aneta i Kristian mohou dotáhnout daleko.

Reklama

Další články

Načítám