Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na prestižní modelingové soutěži Schwarzkopf Elite Model Look, která se v posledních dnech díky československému finále skloňuje ve všech pádech, skončila až druhá.

Přesto Michaela Kociánová dosáhla hvězdné kariéry topmodelky, kterou jí většina kolegyň závidí. Předváděla pro přední světové módní domy, objevila se na lesklých obálkách všech významných módních magazínů nejrůznějších světových mutací a jako jediná Slovenka se stala andílkem Victoria's Secret. Jejímu kouzlu podlehl například exmanžel Madonny (65) Guy Ritchie.

„Nezáleží na tom, jestli děvče zvítězí, nebo ne. Mezi přítomnými topmodelkami je hodně děvčat, které ani nezvítězily. Například ani já jsem nevyhrála. Děvčata hlavně musí chtít něco dokázat a být cílevědomé, musí mít rády tuto práci. V dnešní době je totiž velká konkurence a je vše mnohem těžší, než když jsem začínala já,” řekla nám Míša.

Co tedy popřeje úspěšná Slovenka aktuální české vítězce Anetě Měšťanové a slovenské krásce Lee Novosedliakové? „Přeji hodně štěstí,” řekla s upřímností v hlase stručně Kociánová.

Reklama

Další články

Načítám