Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadala, jako by vyrazila trempovat, ale model, v němž si vyšla na cikánský večírek, měl osobní podtext. "Vybrala jsem si košili, kterou nosil můj táta, a k ní moje velké kalhoty," vysvětlila dcera Jitky Asterové (64), mladá herečka Anna Linhartová.

Na večírku si užívala hlavně hudbu. "Mám strašně ráda balkánskou muziku. Sama jsem ale zpívat nezkoušela, protože jsem strašně nemuzikální. Ale aspoň si trsnu, když to někde hrají. Když mě muzika svede, klidně si i vyskočím na bar," smála se.

A jak se Anička nejraději baví? "Dost ráda právě tancuju. A nejraději dělám všechno s kamarády. Ať už jde o tanec, nebo si jen povídáme, procházíme se nebo si vaříme. Prostě normální lidské věci," krčila rameny a pochlubila se, že uvaří cokoli, o co ji kdo požádá.

Pracovně teď Annu čeká divadelní představení Bosé nohy v parku v Divadle U hasičů, uvidíme ji i v seriálu Labyrint v České televizi, kvůli kterému si musela nechat své zrzavé vlasy odbarvené na platinovou blond. A zůstává u toho i nadále. "Nechávám to tak nějak punkově odrůstat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám