Hlavní obsah
Článek

Otec Jakuba Vágnera (42), známý kapelník Karel Vágner, již stihl zplodit šest dětí. Nejstarší bratr nejslavnějšího českého rybáře Karel Vágner ml. je zase trojnásobným otcem, prvního Káju má z předchozího vztahu, Maxe a Bruna s modelkou Simonou Krainovou (51).

Kdy tedy Jakub začne pomýšlet na rozšíření vlastního genetického kódu? „Jelikož jsem v loňském roce byl devět měsíců mimo republiku, tak jsem si řekl, že když už máme tak krásné léto v Čechách, že si ho užiju tady. Kromě natáčení mám relativně dost dní sám pro sebe. Cestuju po naší vlasti a navštěvuju místa, která jsem měl vždycky rád a za poslední roky na ně nebyl čas,“ diplomaticky se vykroutil z našeho dotazu Vágner. Vzhledem k tomu, že Jakub trávil letošní léto sám, tak se zdá, že jeho vztah s přítelkyní Janou vzal za své.

Sportovní rybář a držitel mnoha rekordních úlovků na tiskovce dětského pořadu Déčko představil svůj nový pořad S Jakubem v přírodě. Jako milovník fauny i flóry dostal za úkol děti Aničku a Lvíčka naučit pohybovat se v přírodě. „Natáčení s dětmi bylo to nejlepší natáčení. Jsou to nejnáročnější diváci a také nejnáročnější lidi na place. Ale když je člověk zaujme, tak jsou to skvělí parťáci. Je mi líto, že natáčení skončilo,“ míní světoznámý sportovní rybář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám