Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Televizních novin Kristina Kloubková nepatří zrovna k ženám, které by měly slabost pro drahé kabelky, boty či šaty. „Být hezky upravená, to je pro mne důležité, ale mnohem více než na luxusní oděv dbám na luxusně upravené nehty. Asi jsem byla v minulém životě manikérka, jelikož k tomuto povolání hodně tíhnu,” přiznala Kristina.

Ta se bude učit manikúru od toho nejpovolanějšího. „Mám velkou radost, že sem zase dorazí nejlepší guru nail designu Frank Schäberle. V červnu tu byl na představení novinek a teď sem přijede, aby se pokusil stanovit rekord v lakování nehtů červeným lakem během šedesáti sekund. Frank se oboru věnuje již dvacet let, je vítězem dvaceti čtyř mistrovství v nail designu, vytváří trendy, je praotcem v mezinárodních mistrovstvích v nail designu,” pochvalovala si Kloubková, která jeho přítomnosti s chutí využije.

„Frank přijede ve čtvrtek a v pátek zahájí kosmetický veletrh v Letňanech právě pokusem o rekord,” řekla moderátorka, která si nehtového gurua hodlá alespoň na chvilku ulovit jen pro sebe. "Ráda bych, aby mne naučil nějaké vychytávky či novinky. Hodlám si totiž udělat kurz manikérky a příští rok chci soutěžit a pokusit se dobře uspět v soutěži manikérek. Už se na něj těším," dodala Kristina.

Ta spolu se zpěvačkami Marií Rottrovou a Radkou Fišarovou, herečkami Janou Strykovou a Nikol Kouklovou a moderátorkou Gabrielou Kratochvílovou bude součástí pokusu o rekord.

Reklama

Další články

Načítám