Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatická Jennifer Aniston (55) po líbánkách s o dva roky mladším Justinem Therouxem opět nastoupila do práce. Naplno se vrhla na natáčení novinky Mother’s Day, které probíhá poslední dny v Georgii, a tak herečka zažívá i první manželské odloučení.

Jak je patrné z posledních snímků, když Jennifer zrovna neprojde zkušenýma rukama vizážistů a vlasových stylistů, přibývající roky jsou už i na ní trochu znát. Když si ale představitelka nezapomenutelné Rachel z Přátel, která si Justina po čtyřleté známosti vzala před necelým měsícem na zahradě svého domu v Bel-Air, nazuje tenisky, obleče outfit na běhání a hlavně nasadí sluneční brýle, pořád vypadá jako mladice a velká sportovkyně k tomu. Herečce přitom už letos v únoru bylo šestačtyřicet. Na druhé vdavky tak vyčkávala dlouhých deset let od rozvodu s Bradem Pittem.

Zmiňovaná komedie, jež zřejmě ponese název Den matek, oplývá skutečně hvězdným obsazením. Vedle Jennifer se v ní objeví ještě Kate Hudson, Julia Roberts nebo Jason Sudeikis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám