Hlavní obsah
Článek

Hlavními vývozními artikly naší země jsou chmel, sklo a jistě také česká krása. Pravdou ale je, že české topmodelky sbírají vavříny hlavně v zahraničí a doma je prakticky nevídáme. Jednou ročně se ale většina těch nejúspěšnějších modelek ze světového módního olympu potká u příležitosti finále Schwarzkopf Elite Model Look.

Dnes večer se ve Španělském sále Pražského hradu potká skutečně požehnaně topmodelek. Diváci složení ze špiček ve svém oboru budou moci na jednom místě potkat například takové hvězdy, jako jsou světová tvář kampaně Wonderbra Adriana Čerňanová, topmodelky Magdalena Langrová, Zuzana Stráská, vítězka světového finále Elite Model Look 2014 Barbora Podzimková, nová tvář světového modelingu Magdalena Havlíčková či ambasadorky soutěže krásy a porotkyně letošního finále Pavlína Němcová a Michaela Kociánová. Poslední jmenovaná k finále řekla: „Moc se těším na finále, které je určitě jedním z nejprestižnějších eventů v rámci České a Slovenské republiky. Jsem ráda součástí projektu od castingů až po nádherný  galavečer. Jsem poctěna, že v porotě zasedne i Slovák Michal Pudelka, fotograf, který ve světě profesionální módy dosáhl enormního úspěchu,” říká Kociánová, která v minulosti chodila s exmanželem Madonny (65) Guyem Ritchiem či Leošem Marešem (47).

Finalisté i topmodelky se dnes večer divákům představí v kolekcích prestižních světových módních značek. Ze zákulisí finále jsme se dozvěděli, že zájem o neprodejné pozvánky je obrovský.

Reklama

Další články

Načítám