Hlavní obsah
Článek

Rodina Martina Dejdara (59), manželka a dvě děti, žije v Americe na Floridě, kde Sára a Matěj i studují. Herec naopak zůstává doma v Česku, kde má mnoho pracovních povinností. Rodina mu samozřejmě chybí, je prý ale důležité srovnat si v hlavě, co je pro děti dobré. O prázdninách byla celá rodina po dlouhé době pohromadě, teď už jsou děti zase za velkou louží.

"Byli tady teď tři měsíce. Samozřejmě mi chybí, ale někdy mám pocit, že se vidíme i víc, než když jsme tady byli celý rok. Když za nimi třeba jedu, jsem tam jenom pro ně, nemám v Americe žádné povinnosti, věnuji se jim 24 hodin denně. Když jsem tady, vidíme se zase denně na Skypu," říká Dejdar.

Život v Americe je sice drahý, herec však nemá pocit, že by u nás soukromé školy stály výrazně méně. "Chci dětem dopřát pořádné a dobré vzdělání. Do budoucna to má velký smysl, doufám, že to jednou ocení," dodal Dejdar na párty muzikálu Děti ráje, který čeká 11. září v Brně moravská premiéra. Martin se bude v hlavní roli alternovat se Sagvanem Tofim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám