Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálová herečka Barbora Mottlová (37) byla vždycky holka krev a mlíko a mužům se to líbilo. Sama ale se svojí postavou úplně spokojená nebyla, i když to nechtěla přiznat. Svěřila se až poté, co se jí podařilo pár kil zhubnout, a vyrazila na párty v pořádně obtažených minišatech.

"S outfitem na cikánský večírek jsem si dost lámala hlavu. Sama mám jako divadelnice kostýmy ráda. Baví mne tyhle sukýnky, volánky a barvy, ale nakonec jsem to dokopla spíš vrškem, cingrlátky a šátkem. A hlavně jsem teď krásně zhubla, tak proč nevytáhnout mini," řekla nám.

"Nějaké to kilo dole mám. Za měsíc totiž letím do Los Angeles, tak jsem si řekla, že budu dělat na L.A. zadku. Zatím tedy moc necvičím, spíš se snažím moc nepapat. Miluju jídlo, strašně ráda jím a tělo je na to zvyklé. Takže stačilo jen trochu ubrat a nepřecpávat se večer. Nevážila jsem se, ale to, že jsem zhubla, cítím," doplnila.

"V Los Angeles budu jako turistka, ale mám tam docela dobrého kamaráda, který pracuje v jednom ze studií, tak se těším, že mne tam provede. Možná si mne někdo všimne. Uvidíme. S touhle ambicí tam nejedu, ale jsem všemu otevřená," svěřila.

Nás ještě zajímalo, zda stále trvá její vztah s Britem žijícím v Bruselu, s nímž se v zimě seznámila při pobytu na Jamajce. "Pořád se s ním vídám, ale pořád tomu neříkám vztah. Vztahy na dálku jsou problematické, takže to nechávám otevřené," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám