Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) v úterý brzy ráno odletěla s finalistkami své soutěže Miss Face na soustředění do Bulharska, kde stráví týden. Pro Táňu to ale taková pohoda nebude, musí být opatrná kvůli natrženým vazům v kotníku.

"Stalo se mi to před dvěma týdny v posilovně, dnes jsem odložila berle, další dva týdny budu mít ortézu. Nedá se nic dělat. Nic mě ale nezastaví, moc se na soustředění těším. S holkami si to užijeme," řekla Super.cz Makarenko den před odletem.

Táňu známe jako vždycky dokonale upravenou a na vysokých podpatcích. Nyní se nám předvedla v plavkách, ve kterých kvůli ortéze musela pózovat bez bot. "Je to nezvyk. V žabkách skoro nikdy nejsem. Jsem zvyklá na podpatky a miluju to. Teď je mít nemůžu, nedá se nic dělat," prozradila Makarenko, která kvůli zranění už přišla o několik přehlídek. Do lodiček zkrátka nemůže.

Makarenko ve své soutěži Miss Face hledá dívku s nejkrásnější tváří. Její finalistky mají ale také naprosto dokonalé postavy a často poté bodují i v České Miss. "Naše soutěž není vysloveně o mírách, je hlavně o obličeji. Ale přiznám se, že se mi líbí vysportované postavy. Takže i holky zaberou před finále. Budou na soustředění cvičit, každé ráno je čeká od 7:30 trénink. Nechci, aby působily nezdravě, ale aby byly zpevněné," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám