Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kolář (56) nemohl chybět na hudebním festivalu Kouřimská skála, který je věnován památce jeho zesnulého kolegy Petra Muka. Zpěvák se nikdy netajil tím, že žije rockerským způsobem života.

Sklence piva nebo něčeho ostřejšího se tak nikdy nebránil. Legendární je zpěvákův letošní úlet, kdy se na večírku plném fotografů opil, spadl ze schodů a v ruce třímal sáček s podezřelým bílým práškem. Aférou žil v lednu celý šoubyznys.

Bouřlivý život se samozřejmě nějakým způsobem musel podepsat na jeho vizáži. Zpěvák za dva roky oslaví magickou padesátku, kterou bychom mu klidně hádali už dnes.

Pivní bříško, vrásky i první šediny zkrátka značí, že oblíbený zpěvák takzvaně zfotrovatěl. I tak má kolem sebe spousty fanynek a na sklenku vychlazeného piva rozhodně nezanevřel. Ještě před deseti lety mu to přitom neuvěřitelně slušelo a patřil bezesporu k našim nejcharizmatičtějším zpěvákům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám