Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) se synem Kristianem i svým přítelem Danielem odstartovali nový školní rok o den dříve. Kristian chodí do česko-kanadské školy v Jesenici u Prahy. Jak moderátorka nedávno přiznala, se synem už částečně sdílejí dům přítele Daniela, který se nachází nedaleko, Kristian tak nemusí za povinnou školní docházkou vyrážet dlouhé kilometry.

„Dvojjazyčná škola i školka tady byla pod jednou střechou. Včera se slavnostně otevřelo i gymnázium. Pokud tady Kristian bude mít dobrý prospěch, po druhém stupni na gymnázium nastoupí. Bude tak mít mezinárodní maturitu a otevře se mu možnost vysokou školu studovat ve světě,“ míní Gabriela, která slavnostní otevření moderovala.

Po odpoledním maratonu, kdy si rodiče s dětmi mohli důkladně prohlédnout prostory školy, pro moderátorku po svých pracovních povinnostech přijel její přítel Daniel, aby si prohlédl místo, kde Kristian bude chodit do školy. Ani před lidmi zamilovaná dvojice nešetřila něžnostmi a úsměvy, což názorně dokládají naše fotografie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám