Hlavní obsah
Článek

Americká popová zpěvačka Demi Lovato (23) si toho na svůj útlý věk prožila už hodně. Moc dobře ví, co to znamená být na absolutním vrcholu i na samém dně. Podobně jako její psychika kolísá i váha, s níž svádí boj už od puberty. Dnes je Lovato smířená, že už nikdy nebude štíhlá jako proutek a naopak se své křivky naučila milovat. Možná i díky tomu nakonec šla kila lépe dolů a zpěvačka se znovu objeveným sebevědomím koncertuje podobně spoře oděná jako její kolegyně...

Když ještě jako dítě Demi začínala na Disney Channelu stejně jako její kamarádka Miley Cyrus (31), byla to drobná bezstarostná holka. Jenže v průběhu dospívání se její tělo začalo měnit rychleji, než unesla její psychika a tehdy přišly i první deprese. Postupně se přidal alkohol, drogy, poruchy příjmu potravy a sebepoškozování.

V roce 2010 se potíže dostaly tak daleko, že se dobrovolně rozhodla pro odbornou pomoc v léčebně. Právě tam se Lovato dozvěděla, že trpí bipolární poruchou, což vysvětlilo i její časté a prudké výkyvy nálad.

Lovato zároveň před časem přiznala, že se naučila mít ráda své tělo nejen díky příteli Wilmeru Valderramovi, ale také Kim Kardashian, která podle zpěvačky změnila pohled veřejnosti na pojetí krásy ženského těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám