Hlavní obsah
Článek

Čas letí a slavní rodiče si musejí zvykat na to, že se jim děti mění před očima. Pro Evu Decastelo (45) je to jako včera, co se stala dvojnásobnou maminkou, a teď už oba její potomci chodí do školky.

Známá moderátorka ještě se svými dětmi nemusí řešit školní povinnosti, ale už samotný nástup do školky ji dojal. „Michálek už do školky chodí rok a Zuzanku jsme zapsali k němu do třídy, protože ona říkala, že bez Míši to nepůjde,“ tvrdí Eva, jejíž děti bez sebe neudělají ani krok.

Zuzanka se na první den ve školce těšila, sama si vybrala kartáček, kelímek, kapsář i šatičky pro tuto událost. Eva a její manžel si ale raději udělali celý den volno, protože vědí, že děti jsou nevyzpytatelné. „Když loni začal Michálek chodit do školky, tak se mu moc stýskalo a první týden jsem tam chodila s ním,“ dodala moderátorka, která se už v sobotu objeví v novém pořadu New Look na kanálu Prima Love.

Pro Evu Decastelo bylo dnešní ráno opravdu náročné. „Brečela jsem pak v autě jako želva. Manžel měl taky na krajíčku, ale nechtěl to přiznat,“ poodhalila rodičovské trauma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám