Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po plastice prsou nebo po liposukci? Nyní máte skvělou příležitost svůj vysněný zákrok vyhrát v soutěži kliniky Asklepion. Pošlete fotky a přesvědčte odbornou porotu i své přátele, že právě vy si zasloužíte vyhrát péči špičkového týmu na prestižní klinice.

Jak vyhrát plastiku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stačí vyplnit soutěžní registrační formulář a připojit fotografie. Důležitou roli bude hrát vylíčení vašeho příběhu, který má porotu a veřejnost přesvědčit, že právě vy si zasloužíte proměnu vyhrát. Soutěž bude probíhat ve dvou kolech. Ze zaslaných formulářů vybere porota v Asklepionu 20 finalistů (10 z těch, kteří se ucházejí o zvětšení prsou a 10 ze zájemců o liposukci). A pak začne bitva o přízeň. Ve druhém kole bude totiž každý finalista sbírat hlasy svých přátel na uvedené internetové stránce a na facebooku. Čím více sympatizantů získáte, tím zvýšíte šanci na svou výhru. Z internetového hlasování vzejde 1 výherce zvětšení prsou a 1 výherce liposukce.

Větší prsa jsou výhra!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cena augmentace neboli zvětšení prsou pomocí silikonových implantátů se pohybuje kolem 79 000 Kč. Jde o velmi efektní operaci pro ženy s nedostatečně vyvinutými prsy, pomocí které lze ovšem řešit i jiné estetické nedostatky, jako například úbytek tuku a žlázy prsů po kojení nebo rychlém zhubnutí. Augmentace pomůže i při řešení stranové asymetrie prsů. Chirurgové kliniky Asklepion používají pouze nejkvalitnější implantáty značek Mentor či Polytech. Jsou navrženy tak, aby držely svůj tvar, ale přitom působily přirozeným a měkkým dojmem. Samozřejmostí je mnohem větší odolnost vůči vytékání a dalším komplikacím. A pokud jde o tvary a velikosti, vybere si opravdu každá.

Vyhrajte liposukci, která umí vypnout kůži

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Liposukce je chirurgický výkon, při kterém se provádí snížení podkožní tukové vrstvy odsátím určitého množství tuku. Nejčastěji v místech, kde dochází k jeho nadměrnému ukládání, tedy v tzv. problematických partiích. Nejžádanější jsou proto liposukce břicha, liposukce boků či vnitřních stehen, což jsou tradičně ty neproblematičtější partie, se kterými nejste spokojeni. Pro liposukci jsou ale vhodné také oblasti vnitřních ploch kolen a hýždí. Asklepion jako jediný v ČR používá vedle klasické také radiofrekvenční liposukci Body Tite, která kromě toho, že odsaje přebytečný tuk, vypne a vyhladí kůži nad odsátou oblastí. Řeší tedy nejen úbytek centimetrů, ale i vzhled vašeho těla.

Kdo vás bude proměňovat? Nejžádanější chirurgové v Česku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Součástí výhry je nejen samotná proměna, tedy zvětšení prsou nebo liposukce, ale také veškeré úkony s operací spojené. Asklepion výhercům věnuje předoperační vyšetření, pooperační péči na lůžkovém oddělení kliniky, anestezii i kompresní prádlo. Operovat budou jedni z nejzkušenějších plastických chirurgů v Česku. Výherce se na sále potká s MUDr. Helenou Singerovou, vedoucí lékařkou plastické chirurgie Asklepion, která má vysoké odborné renomé nejen v Česku, ale také ve Velké Británii. Druhým chirurgem je MUDr. Miroslav Krejča, Ph.D., celosvětově uznávaný specialista a naprostá špička oboru, který ročně provede 600–800 zákroků s auditovaným nejnižším procentem komplikací.

Další články

Načítám