Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zazářil v SuperStar, mnozí ho ale začali vnímat spíš jako tanečníka. Vlnil se po boku Ivety Bartošové nebo Dary Rolins, Justina Biebera či George Michaela. V soukromí miluje přítomnost stejného pohlaví a nosí podpatky, přesto není zženštilý. Víte už, o koho jde a kdo nedávno oslavil třicetiny?

O Filipu Jankovičovi se píše léta, jako první z českých celebrit se například ukázal celý, jak ho pánbůh stvořil. Když se vrátil ze zahraničí zpět, začal mít v Praze taneční kurzy a vystupuje na akcích v podpatcích. V soukromí však nosí tenisky. Je to chlap, žádný zženštilý párty boy.

A jaký byl Filip jako dítě? „Byl jsem šoumen, odmalička bylo jasné, že budu v šoubyznysu. Nezlobil jsem, to zase ne, ale příbuzní říkali, že někdy jsem byl strašně otravný,“ směje se při vzpomínce Filip, který sice na nedávné kulatiny chystal velkou oslavu, nakonec však byl v den svých narozenin v horečkách na letišti na Ibize.

Jankovič se objevil v druhé řadě SuperStar, v jejím průběhu randil za velkého zájmu bulváru s tehdy neznámou Agátou Prachařovou (38).

„Přivedla ji ke mně Veronika Žilková. Strašně se mi líbila, byla rázná a tak, ale tehdy jsem ji neuměl zvládnout. Dnes bych jí naplácal na zadek a byla by moje, ale v té době jsem nevěděl, jak na ni. Já ji miloval, ona ale potřebovala zlého chlapce ze šoubyznysu, aby se o ní víc začalo psát. Ještě když jsme byli spolu, říkala mi o Sámeru Issovi, že by se ho nikdy nedotkla a další nepěkné věci, krátce po našem rozchodu spolu přitom začali chodit. Skandály se k sobě hodili. Dnes už na to vzpomínám s láskou a nostalgií, Agátu mám doteď moc rád,“ dodal Jankovič.

Ten si dnes nepřeje nic jiného, než aby mu vyšlo pracovně všechno, co má nyní rozjednané. A že je toho prý habaděj!

Reklama

Další články

Načítám