Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Josef Abrhám (†82), který společně s Libuškou Šafránkovou (†68) tvoří nejsympatičtější hereckou manželskou dvojici, se po delší době objevil ve společnosti. Abrhám doprovodil svého syna Josefa do Činoherního klubu, kde se na tiskové konferenci představoval podzimní program kulturního kanálu České televize ČT art.

Abrhám byl výborně naložen a rozdával úsměvy na všechny strany. Ač venku panovaly vysoké teploty, herec přišel v podzimní bundě a tvrdil, že mu vedro rozhodně není.

Málokdo ví, jak vypadá Abrhámův syn Josef, který působí jako dokumentarista, režisér a scenárista. Charizmatický vousáč představil na tiskovce svůj dokument Magický Činoherní klub, který pod jeho režijní taktovkou mapoval padesátiletou historii známé pražské scény.

Během natáčení přitom mohl čerpat informace takříkajíc přímo od zdroje, jeho otec se totiž na jevišti Činoherního klubu potkal se svou budoucí ženou Libuškou a zažil zde jedny z nejlepších divadelních let. Na prknech, která znamenají svět, se potkával například s Josefem Somrem či Pavlem Landovským.

Reklama

Další články

Načítám