Hlavní obsah
Článek

Ještě na počátku letošního roku to vypadalo, že bývalí herečtí manželé Sean Penn (55) a Robin Wright (49) mají našlápnuto k další životní etapě po boku nových partnerů. Ani jedna očekávaná svatba se ale bohužel nakonec neuskuteční.

Držitel dvou Oscarů za filmy Tajemná řeka a Milk ještě donedávna tvořil pohádkový pár s hollywoodskou kolegyní Charlize Theron (48), která nejcennější trofej získala za hlavní roli v dramatu Zrůda. Slavní herci tvořili atraktivní dvojici a Sean Penn dokonce udělal velké gesto, když se stal adoptivním otcem čtyřletého syna Jacksona své vyvolené. Pak ovšem přišla šokující zpráva o tom, že tato láska navzdory zasnoubení vyprchala.

Podobný vývoj má také soukromý život herečky Robin Wright, která byla manželkou Penna v letech 1996-2010 a porodila mu dceru Dylan (24) a syna Hoppera (22). Ještě před ní si oceňovaný herec prožil čtyřleté manželství s Madonnou (65).

Hvězda filmů Forrest Gump a Vzkaz v láhvi následovala svého exmanžela a potvrdila, že ani ona se před oltář nechystá. S o 15 let mladším hercem Benem Fosterem se zasnoubila už v lednu roku 2014, ale jejich vztah prošel několika krizemi. Poslední hádka byla natolik zásadní, že se Robin Wright rozhodla pro rozchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám