Hlavní obsah
Článek

Manželka Jiřího Pomejeho (†54) Andrea Pomeje (35) si dál rozjíždí svou kariérku dýdžejky. Žena, která ještě před pár měsíci měla strach o život, když ji vyhrožoval jakýsi blázen zabitím, teď dostala řadu kšeftů v zahraničí. Nyní se proto nafotila na plakáty a je jasné, že fanoušků i mimo republiku bude mít mraky!

„Fotila jsem promo pro agenturu, která mě bude v zahraničí zastupovat. Tyhle fotky se objeví všude tam, kde budu mít vystoupení. Jde převážně o Asii, především Thajsko nebo Hongkong, domlouvá se Srí Lanka, hrát budu ale i v Chorvatsku. Neuvěřitelně se to rozjíždí,“ raduje se krásná Andrea, které všude komolí příjmení na Pomidži.

Tu čeští dýdžejové neuznávali a posmívali se, že bez známého jména a kontaktů by neuspěla.

„Teď jsou z poloviny mých největších haterů mí kamarádi. A hraní v Česku mám tolik, že nevím, jak to skloubím s rodinou. Na nic jsem ale netlačila, dělala jsem jen to, co mě baví, a úspěch se sám dostavil,“ dodala spokojená Andy.

Pomeje prý prvoplánově nenosí hluboké výstřihy, ale při hraní prý poskakuje, což řada návštěvníků vzhledem k jejímu objemnému hrudníku kvituje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám