Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Kanye West (46) a Kim Kardashian (43) si asi dlouho lámali hlavu, s čím ještě nepřišli... S ohledem na aktuální dění v USA, kde se hojně řeší blížící se prezidentské volby, ani není divu, co je napadlo...

Rapperovi se podařilo v obrovské konkurenci umělců na hudebních cenách MTV Video Music Awards upoutat pozornost svým vystoupením na pódiu, ale originálním pěveckým představením to rozhodně nebylo. West totiž v neděli během udílení oznámil, že se během příštího volebního období hodlá ucházet o post prezidenta. Ze selfie královny z televizní reality show Kim Kardashian by se tak stala první dáma USA, což si umí asi představit jen málokdo.

Kanye převzal jednu z cen z rukou Taylor Swift a v děkovné řeči se kromě kandidatury v roce 2020 zároveň kál za své konfliktní chování z minulosti. Prý chtěl jen bojovat za umělce, ale nevěděl, jak na to jít správně. West zároveň netajil, že před vystoupením kouřil marihuanu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám