Hlavní obsah
Článek

Téměř každá muzikálová role, kterou zpěvačka Leona Machálková (56) ztvárňuje, vyžaduje speciální líčení a 'maskování'. My jsme zpěvačku zastihli na zkoušce paruk do připravovaného muzikálu Romeo a Julie, kde ztvární roli hraběnky Kapuletové.

„Paruka pro moji roli Kapuletové je v souladu s jejím charakterem. Působí žensky, jsem v ní taková dámička a sedí mi opravdu perfektně,“ řekla Leona. „Že bych ale takový účes nosila každý den, si opravdu neumím představit. Já jsem já, žiji ve 21. století a cítím se jako moderní žena. Mám ráda změnu, nosím někdy vlasy rozpuštěné, jindy copy či drdol a tu a tam volím i náročnější účes, který mi připraví moje kadeřnice,“ svěřila se zpěvačka.

A jak dlouho trvá Leoně každodenní líčení v soukromém životě? „I když chodím vždy upravená, běžně nevěnuji příliš mnoho času make-upu. Koneckonců mám ráda přirozenost. Dá se říci, že za normálních okolností mi i s úpravou vlasů stačí tak 15 minut," odpověděla Leona.

Zkoušky jsou v plném proudu, zažili již herci nějaké vtipné příhody? „Náš muzikál je velmi silný a snadno vás dojme, takže na zkouškách není nouze ani o smích, stejně jako o slzy. Strhnou vás i herecké výkony našich mladých kolegů, kteří jsou pro představení zapálení a pracují velmi poctivě a upřímně. Mám z nich obrovskou radost,“ dodává Leona.

Sekne Leoně Machálkové tmavší odstín?
Ne, vypadá příšerně
59,9 %
Ano, klidně by mohla do tmavších barev
20,8 %
Tahle barva jí přidala deset let
19,3 %
Celkem hlasovalo 3655 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám