Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka z kultovního seriálu o prominentní americké mládeži se delší dobu neobjevila na veřejnosti. Důvodem je zákeřná nemoc, která Shannen Doherty (44) velmi komplikuje život.

Představitelka Brendy Walshové ze seriálu Beverly Hills 90210 už nechtěla čelit nejrůznějším spekulacím a oficiálně potvrdila, že jí lékaři před několika měsíci diagnostikovali rakovinu prsu. Herečka v této těžké chvíli musí navíc řešit i spor s firmou, která měla z jejích zisků hradit zdravotní pojištění. Odvody ovšem nebyly převedeny, a Shannen nyní hrozí, že si drahou léčbu bude platit z vlastních úspor.

Stres kvůli problémům s hereččinými financemi je údajně také příčinou zhoršení jejího zdravotního stavu. Seriálová hvězda tak proti firmě, která podle ní nesplnila své závazky, chystá žalobu.

Shannen byla poprvé po oznámení smutné zprávy vyfotografována v Malibu. Herečka sice působí unaveně, ale dle jejího sportovního outfitu je zřejmé, že vede aktivní život. Příkladem jí mohou být kolegyně Christina Applegate a Suzane Sommers, které dokázaly nádorové onemocnění prsu překonat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám