Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O detektivním filmu Wilsonov, který bude mít premiéru za měsíc a hlavní role v něm ztvárňují Vojtěch Dyk (38), Jiří Macháček a Tatiana Pauhofová, už jsme informovali. Teď jsme ale konečně zjistili, proč v něm idol žen Dyk bude vypadat tak příšerně.

Vojta Dyk vysvětlil, jak to se vzhledem jeho postavy, policejního aspiranta Kvida Eisnera bylo. „Já jsem přišel s tím, že bych nechtěl být v tom filmu poznat. Tak samozřejmě nabízí se odstáté uši, nabízí se zvláštní sestřih, který si už nikdy v životě neudělám, ale to, co mě napadlo při maskérských zkouškách, se týkalo zubů," vyprávěl.

"Jako vždy jsem žvýkal žvýkačku a dal jsem si ji nad horní ret. A to se mi tak zalíbilo, že na základě toho se vyrobil takový implantát, který vlastně žvýkačku nahrazoval a dělal mi trochu předkus. Ale musím říct, že po osmadvacátém natáčecím dnu jsem si trochu vyčítal, že jsem to vymyslel,“ svěřil.

Své filmové partnerce se ale přesto líbil. „On té postavě dodal takovou romantickou křehkost, byl prostě k pomilování,“ chválila svého kolegu Táňa Pauhofová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám