Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová (38) si horké srpnové dny příliš neužila. Na konci července absolvovala plastiku prsou a místo radosti z nových vnad ji trápily zdravotní problémy.

"Pustili mě z nemocnice a ještě ten den mi začala tvrdnout ruka a udělala se mi boule. Táta mě vyděsil trombózou a nutil mě, ať to hned řeším. Raději jsem zavolala panu doktorovi Kmentovi, který mě operoval, a ten mě "uklidnil", že je to zánět žil, který se občas stává lidem po narkóze. Poradil mi, čím mazat, jak zavázat a postupně to začalo zabírat," řekla Gemrotová.

To ale nebyl konec. "Když už tohle bylo v pohodě, dostala jsem zánět horních cest dýchacích, který překlenul v zánět průdušek. Nyní už jsem naštěstí úplně v pohodě a začínáme oprašovat v divadle Fantoma," je ráda zpěvačka.

S novými vnadami je Míša i přes počáteční trápení spokojená. "Spokojená? Jsem nadšená. Už funguji naprosto v pohodě. Ze začátku to byl mazec, nemohla jsem se skoro obléknout, nic. Po deseti dnech to bylo lepší a lepší. Ani jednou jsem i přes bolest nezalitovala. Je to super," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám