Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera v odpoledních hodinách zemřel známý český zpěvák, druhý nejúspěšnější muž pěvecké reality show Robin Hood - Cesta ke slávě a také finalista Hlasu Česko Slovenska David Weingartner. Podle informací Super.cz se utopil.

David byl náhodným chodcem nalezen mrtvý na hladině řeky Chomutovka. I přes okamžitou snahu policistů a hasičů, kteří jej vylovili z vody, se nepodařilo Davida oživit. Informace o smrti třicetiletého muže potvrdila i krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Příčinu smrti určí až nařízená soudní pitva.

Pro rodinu a přátele je smrt talentovaného zpěváka obrovským šokem. "Budeš nám chybět. Snad ti tam nahoře bude dobře," píše většina a přidává písně, které zpěvák za svoji krátkou kariéru nazpíval.

Připomeňme si Davida v jeho cestě do finále Robina Hooda v duetu s Míšou Doubravovou. Přečtěte si také, jak na zesnulého zpěváka vzpomínají jeho kolegové.

Reklama

Další články

Načítám