Hlavní obsah
Článek

Fanatičtí fanoušci, kteří se chtějí připodobnit svým idolům, nejsou žádnou vzácností. Málokoho by ovšem napadlo napodobovat necitlivými úpravami proslulou silikonku Katie Price (45).

I slavná prsatice, která dle libosti mění obvod hrudníku, má své stoupence. Zatímco muži slintají při pohledu na její vnady, prostoduché ženy by se rády staly její kopií. V jedné rodině se dokonce našly dvě takové zoufalky, které ze sebe dobrovolně udělaly monstra.

Plastiková modelka okouzlila nejen osmatřicetiletou Georginu Clarke, ale také její dvacetiletou dceru Kaylu Morris. Obě ženy se rozhodly dosáhnout stylu Katie Price plastickými operacemi, za něž dohromady utratily přes dva milióny korun. Mladší z nich si na zákroky vydělala striptýzem a poskytováním erotických služeb.

Rodinný tandem očividně vyhledává stejné plastické chirurgy, protože tváře Georginy i Kayly vypadají stejně příšerně. Dámy investovaly peníze také do zvětšení prsou, ale těch si nikdo příliš nevšimne. Mnohem výraznější jsou totiž jejich obří napíchané rty, kvůli nimž vypadají opravdu děsivě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám