Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Michaelu Doubravovou jsme málem nepoznali. Když si z domovského divadla Kalich, kde momentální zkouší muzikál Atlantida, odskočila ke konkurenci do Divadla Bez zábradlí, kde zahajovali novou sezónu, vystrojila se jako kovbojka a zahrála na zvláštní hudební nástroj. A hlavně se zbavila dlouhé hřívy.

"Ostříhala jsem se asi o třicet centimetrů, ale jak to doopravdy vypadá, uvidíte až v Atlantidě," řekla nám Míša, která vlasy sepnula do miniaturního drdůlku. A kde přišla k ukulele, se kterým vystupovala? "Ukulele chtěl můj kluk k Vánocům, a pak jsem zjistila, že na něj hraje i moje výborná kamarádka Eliška Mrázová, hrála na něj, i když dostala cenu Objev roku na Slavících. A naučili mne pár akordů," vysvětlovala.

A není to jediný neobvyklý nástroj, na který Míša hraje. "Ještě zkouším hrát na cajón, to mě hrozně baví. Je to taková bedýnka, která alternuje bicí. Kdysi jsem hrála na bongo bubny, když jsem pracovala jako domorodá žena v jedné pravěké restauraci," vyprávěla o své zkušenosti z brigády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám