Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hezounek, který se líbil všem generacím žen od vnuček až po babičky. Tak takhle už Tomáš Klus (37) nevypadá. V novém seriálu Na vodě, který se začal natáčet v přístavišti na libeňském ostrově v Praze, má vlasy jako mánička.

Seriál Na vodě pro následující sezónu natáčí pro televizi Nova producent a režisér Milan Cieslar. V hlavních rolích se diváci vedle Tomáše Kluse mohou těšit i na Lukáše Langmajera, Veroniku Kubařovou nebo Lenku Vlasákovou.

„Já už na začátku cítím velkou tíhu na ramenou, ta role je přece jenom hlavní. Pokud bude špatná kritika, tak nevím, jestli ji unesu, protože už teď mě ramena bolí,“ říká s úsměvem Lukáš Langmajer. Veronika Kubařová si natáčení užívá a nemůže si vynachválit své kolegy: „Já jsem z obsazení rolí v seriálu úplně nadšená. Těším se na to, až se postupně se všemi potkám,“ svěřila.

Hlavním hrdinou seriálu Na vodě je úspěšný pětatřicátník Hugo v podání Lukáše Langmajera, kterému se v jediné vteřině změní celý život. Opustí ho žena, tu hraje Ester Geislerová, přijde o práci i o střechu nad hlavou. Nezbývá nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a nadechnout se nad hladinou. Hugo se vynoří u lodi svého přítele z mládí Honzy, jehož ztvárňuje Tomáš Klus, v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Tady poznává nový životní styl i nové přátele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám