Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po velmi dlouhé muzikálové odmlce přijala pracovně vytížená herečka a zpěvačka Jitka Čvančarová nabídku na účinkování v romantickém muzikálu Romeo a Julie, kde od září ztvární roli hraběnky Kapuletové. Teď si vyzkoušela poprvé paruku, ve které bude vystupovat.

„Postavu hraběnky Kapuletové, kterou v muzikálu Romeo a Julie ztvárňuji, vnímám tak trochu jako nymfomanku, takže tuto paruku své roli ještě trochu přizpůsobím,“ překvapila nás Jitka. A jak se Jitka cítí v paruce? „Abych řekla pravdu, paruky nemám moc ráda, je to něco, co není na mém těle moje, mám však velkou úctu k řemeslu a k těm, kteří je vyrábí,“ dodala.

Nyní až do konce září čekají Jitku a ostatní účinkující náročné zkoušky pod režijní taktovkou Libora Vaculíka. „Libor Vaculík, nádherné melodie a krásné téma jsou pro mne zárukou úspěchu,“ říká zpěvačka.

A co má v plánu dále do konce roku? „Po premiéře muzikálu a až dotočím seriál Vinaři, odletím s dcerou Elenkou a s několika kamarádkami na dovolenou k moři,“ svěřila se nám zpěvačka. Rodinnou dovolenou si z důvodu manželovy pracovní vytíženosti dopřejí až začátkem příštího roku.

Reklama

Další články

Načítám